Bilde laget med picsart, en telefon, Lampe, Jente og en katt, to potret bilder av jenter

«Proff fotograf» med telefonen!

PicsArt gjør bilderedigering på telefonen lett!

Med PicsArt blir fotografering med telefonen tatt til et helt nytt steg! Ikke bare er det et utrolig bra bilderedigeringsprogram, men det er også et samfunn med mange andre som liker å ta bilder. Her er noen eksempler på hva man kan gjøre med denne gratisappen på bare et par miutter:

[dfads params=’groups=181′]

Artikkelen fortsetter under bildene
 Bilder av en hand med en padde og en gutt, trommer og en kattBilde redigert i picsart skog med og uten effekter

Her er noen bilder fra appen:

Bilde av innlogings vinduet i picsartScreenshot1Screenshot3Screenshot4

Redigeringen er veldig enkel å bruke, og kan brukes av omtrent hvem som helst. Det er åtte kategorier med forskjellige effekter som kan brukes, pluss flere redigeringsvalg i «Photo»-menyen. En ganske kul effekt som jeg brukte på det bildet lengst til høyre av de to første bildene, er «Color»-verktøyet fra «Photo»-menyen, som gjør at jeg kan forandre fargen på hele bildet på en ganske kul måte, så det ser ut som at gresset og trærne er røde/orange istedet for grønne. Det går for eksempel an å gjøre sånn at bildet ser ut som et høst-bilde istedet for et sommer-bilde, men her overdrev jeg effekten med vilje. Dette er jo selvfølgelig bare en av de mange tingene man kan gjøre i PicsArt!

[dfads params=’groups=181′]

Det er også en tegne-del av PicsArt, men siden jeg bare har teste ut denne appen på en telefon med 4,3 tommer skjerm, så har jeg ikke fått prøvd ut denne delen noe særlig. Jeg ser for meg at den er veldig bra på iPad eller et nettbrett.

Jeg har helt ærlig ikke satt meg så mye inn i samfunnet, men det ser ut som et godt samfunn med mange gode artister, tegnere og fritidsfotografer, og mye og utforske.