Levende bakgrunnsbilde My Log Home 3D

For deg som liker naturen OG mobilen!

Koser meg med denne app’en. Dette er for meg, som er en naturglad data-nerd, en glede å ha på min mobil.

[dfads params=’groups=181′]

Artikkelen fortsetter under bildet

Peis

Jeg bruker i dag en Sony Xperia Z som er ypperlig til å kjøre dette levende bakgrunnsbildet My Log Home 3D. Det trenger naturligvis en god del kraft for å kjøre, men er helt herlig! Sitter om morgenen med denne installert på Android-basert mediasenter på kontoret – ikke en lyd, annet en fuglekvitter og en hane som galer en gang i blant (sånn er det med hjemmekontor på landet.) Har tilpasset My Log Home med egne bilder og meldinger, så jeg føler den er veldig personlig – er da i dagdrømmeverden. Kan anbefale dette for alle som liker noe nytt og annerledes på mobilen.

[dfads params=’groups=181′]

Klikk her for å lese mer om appen

[lyte id="_9UFEpcu5AI" /]

 

 

2 thoughts on “Levende bakgrunnsbilde My Log Home 3D

Comments are closed.