Få en raskere PC med et klikk i Glary Utilities

1-Klikks Vedlikehold

Med dette programmet, kan du gjøre PCen din raskere og bedre på ti minutter. Med 1-Klikks Vedlikehold, fikser programmet automatisk opp i alle de tingene som gjør PCen treg.

[dfads params=’groups=181′]

Artikkelen fortsetter under bildet

Glary Utilities 1

Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på «Sök problem»/»Scan for issues», så er det bare å vente på at dette geniale programmet fra Glarysoft finner problemer på PCen din, og når den har funnet problemene,  trenger du bare trykke på en knapp til for å reparere dem. Programmet er desverre ikke oversatt til norsk,  så jeg anbefaler å bruke svensk.

[dfads params=’groups=181′]

Jeg har brukt dette programmet ganske lenge selv, men denne nye versjonen er mye raskere og fikser opp mye mer, uten å skape noe særlig nye problemer. Det eneste problemet jeg har kommet over med denne funksjonen, er at Google Chrome sliter litt med å laste inn noen nettsider ordentlig første gangen etter at jeg har brukt 1-Klikks Vedlikehold, men dette kan unngås ved å la være å huke av «Spår-raderare»/»Tracks Eraser».

Et annet problem er at det er noe som kalles «Boot defragment» som automatisk står på, vi kommer senere med en video som viser hvordan du kan skru av denne.

Du kan laste ned programmet gratis her, eller ved å trykke på bildet over.

One thought on “Få en raskere PC med et klikk i Glary Utilities

Comments are closed.