Feil ved utsendelse av Medlemskontingent

DET HAR NÅ BLITT SENDT UT MEDLEMSKONTINGENT.

Det er ved en feil sendt ut tre fakturaer til alle medlemmene fra vår leverandør av medlemssystem Mamut og Visma. Vi har brukt dem i mange år, men ble i fjor flyttet over på et nytt system, noe som først førte til at utsendelsen for 2018 ble problematisk. Men også i år har vi fått problemer med dette. De jobber med å fikse feilen, men skaden er jo allerede skjedd.

Den første regningen er den som skal betales. De to andre kan bare slettes, de er allerede slettet hos oss og vil ikke bli purret på. Hvis du allerede har betalt, men benyttet en av de andre fakturaene, så gjør ikke det noen ting. Vi setter stor pris på at du støtter oss ved å betale en av de tre!

Vi beklager alt styret, men håper at det blir riktig i 2020.

VENNLIG HILSEN
BJØRN OSVALD ASKEDALEN
KASSERER YRKESSKADDES FORBUND
Tlf: 469 18 540
Epost: bjorn@testdette.no

 

No related posts found

  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter