Ledige stillinger

Ledige stillinger i Smiehavna

Barnehagen med tre avdelinger ligger på et gårdstun i Kodal, og her er rikelig med plass for varierte aktiviteter. Vi har geiter, kaniner, høner, katter og hest. I sommerhalvåret dyrker vi litt grønnsaker i grønnsakshagen. Oppe i skogen ligger Utecampen. Der er det tre hytter, en dam, plen og mye skogsterreng rundt.

Smiehavna er en privat barnehage med tariffavtale gjennom Private Barnehagers Landsforbund (PBL). I saker som ligger utenfor tariffavtalen ligger vi ofte veldig nær den praksis som føres i de kommunale barnehagene i Andebu.

 

Lærling: For lærlinger i Barne-og ungdomsarbeiderfaget er det egne ordninger. Vi forholder oss da til Opplæringskontoret i Vestfold. Det er imidlertid helt fint om lærlinger selv tar kontakt med barnehagen, så kan man i fellesskap finne veien videre. Vi kan ta inn 1-2 lærlinger.

Ringevikar: I perioder med sykefravær er det stort behov for ringevikarer. Dersom du ser dette som en mulighet til å komme i kontakt med barnehagearbeid er det bare å ta kontakt.

Vi er i dag 2 menn ansatt i Smiehavna. Vi vil gjerne at menn skal søke stilling hos oss. Kanskje kan vi øke manneandelen enda noen hakk……

 

 

Hilsen Per Ivar Bjørndal, styrer i Smiehavna.

Tlf.: 90554150 (Per Ivar)

E-post: perivar@smiehavna.no

Adresse: Bjørndalveien 5, 3243 Kodal