Ledige stillinger

Ledige stillinger i Smiehavna

Barnehagen med tre avdelinger ligger på et gårdstun i Kodal, og her er rikelig med plass for varierte aktiviteter. Vi har geiter, kaniner, høner, katter og hest. I sommerhalvåret dyrker vi litt grønnsaker i grønnsakshagen. Oppe i skogen ligger Utecampen. Der er det tre hytter, en dam, plen og mye skogsterreng rundt.

Smiehavna er en privat barnehage med tariffavtale gjennom Private Barnehagers Landsforbund (PBL). I saker som ligger utenfor tariffavtalen ligger vi ofte veldig nær den praksis som føres i de kommunale barnehagene i Sandefjord.

 

Barnehagelærer, vikariat 80 %

Arbeidsgiver:
Smiehavna Gårdsbarnehage As
Sted:
Gamle Bjørndalvei 5, 3243 Kodal
Stillingstittel:
Barnehagelærer
Søknadsfrist:
08.07.2022

80 % vikariat som barnehagelærer ledig. Tiltredelse 01.08.2022. Vikariatet varer tom 31.12.22. Kanskje mulighet for forlengelse. Dette er en stilling uten lederansvar. Stillingen er på avdeling for store barn.

Barnehagen har tariffavtale gjennom Pbl.

Stillingen krever barnehagelærerutdannelse.

Det kreves politiattest, men denne skal ikke legges ved søknaden.

Viser til Udir sine krav om norskkunnskaper.

 

 

 

Ringevikar: I perioder med sykefravær er det stort behov for ringevikarer. Dersom du ser dette som en mulighet til å komme i kontakt med barnehagearbeid er det bare å ta kontakt.

Vi er i dag 2 menn ansatt i Smiehavna. Vi vil gjerne at menn skal søke stilling hos oss. Kanskje kan vi øke manneandelen enda noen hakk……

Hilsen Per Ivar Bjørndal, styrer i Smiehavna.

Tlf.: 90554150 (Per Ivar)

E-post: perivar@smiehavna.no

Adresse: Bjørndalveien 5, 3243 Kodal