Siste nyhetene!

RSS Barnehage.no

 • – Vil gjenåpne barnehagene fra 20. april 7. april 2020
  – Vi har nå sammen fått kontroll på viruset, derfor kan vi åpne opp samfunnet litt etter litt. Vi skal gjøre det sammen, kontrollert og over tid, sier statsminister Erna Solberg.
  Mariell Tverrå Løkås
 • Vår digitale barnehage 7. april 2020
  I disse koronatider har vi en helt annen hverdag - hvor vi blant annet driver barnehage fra hvert vårt hjem. Dette er og var en anledning til å oppmuntre og motivere barn, foreldre og ansatte.
  Gunhild Ekornrød Sæterstøl, styrer i Læringsverkstedet Harmonien DoReMi barnehage
 • I dag kommer avgjørelsen: Åpner barnehagene igjen etter påske? 7. april 2020
  I går kveld varslet danskenes statsminister Mette Fredriksen at barnehagene vil åpne igjen 15. april, onsdag etter påske. I dag kommer beskjeden om hva som skjer videre i norske barnehager.
  Mariell Tverrå Løkås
Les flere nyheter

Våre Gallerier

Velkommen til oss! Vi er Inger Grete Rotli og Per Ivar Bjørndal, eiere og styrere av barnehagen.

E-post: perivar@smiehavna.no E-post: ingergrete@smiehavna.no

Møt våre ansatte

Personalgruppa vår består av fem barnehagelærere og syv barne- og ungdomsarbeidere. Vi vil at verdiene Samhold, Engasjement og Respekt skal prege arbeidet vårt!

Aktivitetskalender

Gårdsbarnehage

Det å få tilbringe barneåra sine i et aktivt gårdsmiljø gir minner for livet. Det er stadig færre som får denne muligheten, og gårdene preges mer og mer av krav til effektivitet og spesialisering. Ved å drive en gårdsbarnehage ønsker vi å tilby en del barn nettopp disse gode, livsnære opplevelsene som natur og landbruk kan gi. Det drives ikke “volumbasert” husdyrproduksjon på gården i dag, men vi har geiter, høner, kaniner, ender, katter og ponnien Astrix.

Dyr og natur

Hovedkonseptet vårt er at barn skal få trygge, gode opplevelser i nærkontakt med dyr og natur. Vi tror at denne rammen gir de beste forutsetninger for å lære verdier, kunnskaper og ferdigheter for hele livet. Respekt for liv, kunnskap om matens opprinnelse, utfordrende utemiljø, oppleve årstidsvariasjonene i full bredde, se kyllinger bli klekket og oppleve at dyr blir født, er viktige stikkord.

Lek

Barnehagen skal gi god tid til barnas egen lek. Leken er en viktig side ved barnekulturen og kan stimulere alle sider ved barnas utvikling. Her er barna kompetente og engasjerte. Leken er frivillig og på liksom, og er en fin arena for blant annet å utvikle sosiale ferdigheter og språk, trene motorikk og sanser, være kreativ og løse utfordringer, oppdage små og store ting om verden og erfare ulike følelser – med voksne som støtte.

Kontakt oss

Hvis du trenger å få tak i oss, bruk skjemaet under.

[contact-form-7 id=”43″ title=”Kontakt Form”]

Adresse

Smiehavna Gårdsbarnehage AS
Gamle Bjørndalvei 5 3243 Kodal

Tlf

+47 33 44 28 20

E-post

post@smiehavna.no
null

Org.nr

999 339 573 MVA