Se film og serier helt gratis og lovlig! Swefilmer

Fra og med 2 september 2015 så ble siden www.swefilmer.com stengt i Norge av de fleste nettverksleverandørene.

Se flere tusen filmer og serier helt gratis, og helt lovlig!

Syntes du det er for dårlig utvalg på andre streamingtjenester som Netflix og HBO? Med den svenske pirattjenesten Swefilmer.com kan du se på mange tusen forskjellige filmer og serier, helt lovlig i følge norsk lov!

I følge kulturdepartementet i 2011, er det lovlig å se på streamede filmer, serier og andre ting selv om de som streamer ikke har fått lov av eierne, så lenge det ikke blir lastet ned og lagret på datamaskinen. Dette gjelder fortsatt, og Swefilmer er en av de beste pirat streamingtjenestene som er der ute. Den har også blitt kalt «Det nye piratebay», og det er muligens riktig også, bare at Swefilmer er lov å bruke i Norge.

Den eneste bakdelen med Swefilmer er at siden det er en svensk side, har de aller fleste av seriene og filmene har svensk tekst, noe som kan være irriterende for noen. De snakker fortsatt engelsk.

Les også Hvordan få amerikansk Netflix!

Hvordan bruke Swefilmer

Siden Swefilmer er en piratnettside, er det viktig å passe seg for ting som virus, spam og liknende uønskede ting.

Først og fremst, er du nødt til å lage deg en bruker. Dette er helt gratis, og du trykker bare «Registrera» oppe i høyre hjørne, så kommer du til denne siden. (Oversatt til norsk):

Lag konto. Ditt navn. Kjønn. Land. Brukernavn. Passord. Skriv passordet igjen. Din E-postadresse. Bevis at du er menneske. Registrer.

[dfads params=’groups=181′]

Når du lager brukeren, er det ikke lurt å bruke noe ekte informasjon, siden det kan bli solgt videre til andre nettsider som kan bruke informasjonen.

Derfor er det best å:

  1. Finne på et falskt navn
  2. IKKE bruke den vanlige E-postadressen din. Lag heller en ny E-postadresse, eller bruk en som ikke er så viktig
  3. Bruke et passord som du ikke har brukt før
  4. Velge et annet land enn det du egentlig er fra, gjerne et i nærheten, for eksempel Sverige
  5. Ikke skrive noe om deg selv

Det aller viktigste av disse tingene er å bruke en annen E-postadresse. Grunnen til dette er at Swefilmer kan selge E-postadressen din til noen andre, som vil sende deg MASSE E-poster med reklame og VIRUS.

En annen ting å passe seg for er reklamen på nettsiden. Det meste av reklamen er laget slik at folk skal bli lurt til å trykke på det uten å skjønne at det er reklame. Her er det du må passe deg for:

Det som er inni de røde firkantene på bildene er det du IKKE må trykke på.

Det er ikke sikkert reklamene ser helt like ut, men de er på de samme stedene.

En av kildene: ITAvisen

[dfads params=’groups=181′]
Skriv inn Kommentarer her!
Vi ønsker tilbakemeldinger. Vi bruker kommentarfeltet i Facebook-artikkelen.